Onze Diensten

Wat heeft YrWebsite te bieden?

Website Pakket

Website op maat met domein, hosting en email.

SEO Pakket

Voor als je meer bezoekers op je website wilt.

Website onderhoud

Altijd beschermd, geoptimaliseerd en up to date.

Website Leasen

Geen grote maar maandelijkse kosten? Dat kan.

Linkbuilding

Het moeilijkste van SEO, wij doen het voor je.

Webshop Pakket

Een webshop met meerdere betalingsmogelijkheden.

Het traject bij YrWebsite

Vraag je offerte aan

Vraag hier je offerte aan. Hier zul je binnen 24 uur een offerte ontvangen met een overzicht van het aanbod binnen YrWebsite.

Akkoord

Akkoord? Dan kunnen we beginnen met het bespreken en leveren van content en design. We kunnen telefonisch jouw wensen en voorkeuren bespreken.

Revisies tot tevredenheid

We zullen een beta versie van je website klaarzetten. We kunnen beginnen met revisies tot er 100% tevredenheid is over de website.

Klaar om online te gaan

Als de website 100% naar jouw wens is na onze aanpassingen zullen we live gaan. En zullen we het proces afronden en kan de marketing beginnen!

Ik had een nieuwe website nodig voor mijn barbershop met boekingssysteem inbegrepen. Na een aantal gesprekken met Cesar over wat ik precies wilde qua design en wat ik allemaal verwachten van het boekingssysteem zijn ze aan de slag gegaan. Binnen 2 weken was de website af en konden we beginnen met de revisies. ik krijg veel complimenten van mijn klanten over mijn website en het boekingssysteem neemt veel werk uit mijn handen. Kortom communicatie was goed, het resultaat is perfect en de samenwerking was fijn.

Ivan Bendt

Yrwebsite is een partner die de expertise en ondersteuning levert voor Ekosafe BV in een voor ons steeds ingewikkelder wereld van beheer van websites. Door praktisch en snel reageren op vragen maakt dat Yrwebsite onmisbaar is voor ons. Onze kennis ligt op het gebied van regelgeving en veiligheid. Ieder zijn specialiteit die wij graag overlaten aan Yrwebsite.

Jo Kortooms

Zeer professioneel, goede communicatie, sterke kwaliteit/prijs verhouding en bovendien een top product geleverd. Zowel op design als effectiviteit een dikke voldoende en voor een ieder aan te raden!

Geraldo Alken

Your Website does outstanding work for Website development, SEO and so much more. They were able to produce a fully functional e-commerce store with full audience analytics & tracking at a fraction of the cost of competitors. I cannot thank them enough for the service they provide. It was exceptional, I would highly recommend.

Nathan Olson

Ik had het erg druk met mijn eigen klanten. Danny en Cesar vingen mijn klanten onwijs goed op en haalde wat werk uit mijn handen door het webdesign gedeelte over te nemen. Dit hebben zij uitstekend gedaan. Bedankt!

Mitchel Langezaal
General Marketing Nederland

Pin It on Pinterest