WordPress Onderhoud

Beveiliging, support en optimalisatie

 Alles achter de schermen zoals beveiliging, updates, snelheid, eventueel aanpassen van het design en het oplossen van errors doen wij. WordPress onderhoud bij ons, biedt meer vrijheid. Met support van ons heb je altijd iemand om om terug te vallen als iets je niet lukt. 

Website onderhoud wordt vaak vergeten of zelfs genegeerd. Dit kan nare gevolgen hebben voor je website. Rank je hoog in Google en wordt je website gehackt, verwacht dan niet dat je weer binnen no-time hoog scoort. Het kan een tijd duren voor dat Google je weer ‘accepteert’.

Altijd Up to date

 

Een van de redenen waarom de meeste websites niet meer werken is vanwege de updates. Updates zijn de basis voor een goed werkende website. Via ons eigen dashboard houden wij je website 24/7 in de gaten op eventuele updates of gevaren. Voordat wij alles updaten, testen we alles in een test omgeving. Daar mag het fout gaan, niet op de live versie. 

Optimalisatie & Beveiliging

 

Uit onderzoek is gebleken dat een website die niet goed navigeert of langzaam laadt, potentiele sales laat liggen. Bij websites zoals Zalando, Bol.com of Amazon kan een halve seconde al een paar 1000 euro minder opleveren per dag. Snelheid en navigatie is belangrijker dan de meeste denken. Omdat er juist zoveel geld om gaat, wordt het ook aantrekkelijker voor hackers om toe te slaan. Willen ze je website hacken, dan moeten ze eerst langs ons. Wij zorgen voor een snelle en beveiligde website.

Altijd bereikbaar

 

Er is niks makkelijkers dan een specialist die je kan helpen als je het even niet meer weet. We reageren altijd binnen 48 uur. Vaak komt het voor dat we je vraag binnen een aantal uur hebben beantwoord. Niet alleen tijdens kantoor uren maar ook in het weekend of in de avond zijn we bereikbaar. Je staat er niet alleen voor, wij helpen je.

Altijd Up to date

Een van de redenen waarom de meeste websites niet meer werken is vanwege de updates. Updates zijn de basis voor een goed werkende website. Via ons eigen dashboard houden wij je website 24/7 in de gaten op eventuele updates of gevaren. Voordat wij alles updaten, testen we alles in een test omgeving. Daar mag het fout gaan, niet op de live versie. Wij zorgen voor een website die altijd up to date is.

Optimalisatie & Beveiliging

Uit onderzoek is gebleken dat een website die niet goed navigeert of langzaam laadt potentiele sales laat liggen. Bij websites zoals Zalando, Bol.com of Amazon kan een halve seconde al een paar 1000 euro minder opleveren per dag. Snelheid en navigatie is belangrijker dan de meeste denken. Omdat er juist zoveel geld om gaat, wordt het ook aantrekkelijker voor hackers om toe te slaan. Willen ze je website hacken, dan moeten ze eerst langs ons. Wij zorgen voor een snelle en beveiligde website.

Altijd bereikbaar

Er is niks makkelijkers dan een specialist die je kan helpen als je het even niet meer weet. We reageren altijd binnen 48 uur. Vaak komt het voor dat we je vraag binnen een aantal uur hebben beantwoord. Niet alleen tijdens kantoor uren maar ook in het weekend of in de avond zijn we bereikbaar. Je staat er niet alleen voor, wij helpen je.

Ik had het erg druk met mijn eigen klanten. Danny en Cesar vingen mijn klanten onwijs goed op en haalde wat werk uit mijn handen door het webdesign gedeelte over te nemen. Dit hebben zij uitstekend gedaan. Bedankt!

Mitchel Langezaal
General Marketing Nederland

Tijdens het opstarten van mijn eigen bedrijf heb ik YrWebsite benaderd voor het maken van mijn website. Ik wou hier graag zelf dicht bij betrokken zijn en het een andere zelf doen. Dit was mogelijk en ik ben hier zeer goed in ondersteund! Heel erg bedankt

Jay Luciano
Cubica3

Geweldig! Ik ben onlangs teruggekomen voor mijn 2e website bij YrWebsite. Ik ben eerlijk waar verrast over de kwaliteit en support die samengaan met de prijs. Ik had wat hele lastige en rare vragen voor op mijn website. Er werd research gedaan en het was beter dan verwacht! Tot snel!

Josue Pena
Online CEO's

Combineren met een nieuw Design?

Bezoekers krijgen naar je website is een ding. Ze omzetten naar een lead of sale is een tweede. Na 2 jaar testen en meten om te kijken wat wel en niet werkt in verschillende branches kunnen wij een website maken die er goed uit ziet maar ook converteert. 

Combineren met een converterend Design?

Bezoekers krijgen naar je website is een ding. Ze omzetten naar een lead of sale is een tweede. Na 2 jaar testen en meten om te kijken wat wel en niet werkt in verschillende branches kunnen wij een website maken die er goed uit ziet maar ook converteert. Combineer jouw nieuwe, converterende design met een SEO Pakket en blijvend onderhoud.

Veelgestelde vragen

Moet ik bij jullie hosten?

Als je gebruik wilt maken van ons onderhoud, ja. Zodra je website ergens anders wordt gehost kunnen wij niet altijd je veiligheid en snelheid garanderen. Uiteraard is de verhuizing voor onze rekening.

Wat als ik over het aantal bezoekers ga?

Ten eerste gefeliciteerd omdat je natuurlijk meer bezoekers krijgt. Ten tweede houden we je op de hoogte als je over de 80% gaat van wat je mag gebruiken.  Je website blijft gewoon online en betaald pas vanaf de volgende maand het nieuwe bedrag.

Hoe gaan de betalingen?

De eerste betaling wordt gewoon gedaan via Ideal. Doormiddel van automatische afschrijving hoeft het bedrag niet elke maand handmatig te worden over gemaakt.

 

Hoe zit het met opzeggen?

Als je geen onderhoud meer wilt en alleen hosting dan kan dat. Je zit nergens aan vast dus je kan elke maand opzeggen.

Wat als mijn site al problemen heeft?

Voordat we daar antwoord op kunnen geven kijken we eerst wat precies het probleem is. Past het binnen je pakket dan is er niks aan de hand.

Is het probleem groter dan verwacht dan zullen we met een passende oplossing komen.

Neem contact met ons op voor een specifieker antwoord.

Doen jullie ook webshops?

Ja, we doen ook webshops! Voor meer vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

Hebben jullie een garantie?

Je zit bij ons gelukkig niet vast aan een contract. Elke maand kan er worden opgezegd.

Pin It on Pinterest